Chat with us, powered by LiveChat

Eerste stappen bij LYNX - Bijkomende Informatie

Heeft u al gehoord van onze aanvullende informatie over de financiële markten? U kunt naar eigen voorkeur kiezen of u deze informatie via mail, video of het lezen van artikelen op onze website wenst te ontvangen.

Gezien uw effectenrekening geopend werd in Ierland, dient u hier melding van te maken bij het Centraal Aansprekingspunt (CAP) van de Nationale Bank. De details hoe u dit kan doen, en welke gegevens u hiervoor dient in te vullen, kan u terugvinden op deze pagina.

Bijkomende Info

Masterclasses

Deze videos, onze Masterclasses, kunnen live worden bekeken of kunnen op een moment dat past voor u, op onze website herbekeken worden. Er is een breed scala van onderwerpen die worden behandeld tijdens deze Masterclasses, met experts in verschillende financiële velden als gastsprekers. Deze Masterclasses zijn een uitgelezen kans om nieuwe ideeën op te doen en te zien hoe professionele traders tegen de huidige marktomstandigheden aankijken.

Masterclasses

1

Marktupdates

Wij bieden ook dagelijks e-mails aan over de huidige financiële markten en belangrijke financiële gebeurtenissen die plaatsvinden. Zo kan u zich ook inschrijven voor ons weekoverzicht of onze Technische Analyses ontvangen om op de hoogte te blijven van de belangrijkste gebeurtenissen op de financiële markten. Klanten krijg daarnaast exclusief toegang tot premium content in de vorm van nieuwsbrieven, updates en optiewebinars.

Een volledig overzicht van de beschikbare mails kunt u vinden op deze pagina.

Marktupdates

2

Service Center

Natuurlijk bieden wij ook veel informatie over ons Service Center, waar u op veel van uw vragen een antwoord zal vinden.
Neem hier zeker eens een kijkje!

3

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX