Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een handelspermissie voor Futures aanvragen?

Op uw effectenrekening heeft u de mogelijkheid om op meer dan 100 beurzen in 31 verschillende landen te handelen. Een van de producten waar u in kunt handelen zijn “Futures”. Om te kunnen handelen in futures dient u een additionele permissie aan te vragen. Daarvoor gelden een aantal aanvullende vereisten.

Om een goedkeuring voor futures te krijgen, dient u te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Minimaal 2 jaar handelservaring in Futures
  • Minstens 20 handelingen in Stocks, Bonds, Futures en Opties
  • Minimaal goede kennis van Futures

Handelingen op andere platformen of paper trading accounts tellen ook mee.

Let op: U dient alle gegevens naar waarheidsgetrouw in te vullen. LYNX is niet verantwoordelijk voor gegevens die incorrect zijn ingevuld door de rekeninghouder.

Voorbeeld:

handelspermissie voor Futures

handelspermissie voor Futures

Indien u niet voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, dan kan u een kennistest voltooien om alsnog een goedkeuring te krijgen.

Instructies aanvragen handelspermissie voor Futures

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. 

Vervolgens ziet u een overzicht van alle verhandelbare producten met de bijbehorende regio’s waar u reeds permissie voor heeft.

Door bij Additional Products te klikken op Choose One, kan u klikken op Futures.

Handelspermissie voor Futures

Handelspermissie voor Futures

Nu dient u in te geven hoeveel jaar ervaring, hoeveel handelingen per jaar, hoeveel kennis u heeft van het product en voor welke landen of regio’s u handelspermissies wenst.

Eenmaal alles ingevuld, dan scrolt u naar beneden en klikt u vervolgens rechtsonder op Continue.

Ten slotte komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke producten waar u een handelspermissie voor kan aanvragen.[/lynx_se_content][/lynx_se_section]

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX