Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een handelspermissie voor Obligaties aanvragen?Op uw effectenrekening heeft u de mogelijkheid om op meer dan 100 beurzen in 31 verschillende landen te handelen. Één van de producten waar u in kunt handelen zijn “Obligaties”. Om hierin te kunnen handelen, dient u een additionele permissie aan te vragen. Daarvoor gelden een aantal aanvullende veiligheidseisen.

Instructies aanvragen handelspermissie voor Obligaties

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. 

Vervolgens ziet u een overzicht van de verschillende soorten producten. Door op een product te klikken kan u een nieuwe handelspermissie aanvragen of een bestaande wijzigigen. Door bij een producttype te klikken op Add kunt u nieuwe regio’s toevoegen.

In dit geval kiest u voor “Bonds“.

Vervolgens ziet u een overzicht van alle landen waarvoor u een permissie kunt aanvragen voor het geselecteerde product. U vinkt de regio of het land aan waarvoor u permissie wilt en klikt daarna op Save. 

Als u klaar bent, scrollt u helemaal naar beneden en klikt u rechtsonder op Continue

Tot slot komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

De handelspermissie voor een bepaald product wordt goedgekeurd indien uw beleggingsdoelstellingen overeenkomen met die van het desbetreffende product, u over voldoende handelservaring in desbetreffende product beschikt en uw financiële situatie voldoende wordt geacht.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX