Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een handelspermissie voor Stocks aanvragen?

De handel in aandelen zal bij de opening van uw effectenrekening standaard toegestaan zijn. Indien dit niet het geval zou zijn kan u hier terugvinden hoe u een handelspermissie aanvraagt. Op uw effectenrekening heeft u de mogelijkheid om op meer dan 100 beurzen in 31 verschillende landen in aandelen te handelen.

Instructies voor aanvragen handelspermissie Stocks

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. 

Vervolgens ziet u een overzicht van alle verhandelbare producten met de bijbehorende regio’s waar u reeds permissie voor heeft.

Door bij Additional Products te klikken op Choose One, kan u klikken op Stocks.

Nu dient u in te geven hoeveel jaar ervaring, hoeveel handelingen per jaar, hoeveel kennis u heeft van het product en voor welke landen of regio’s u handelspermissies wenst.

Let op: Om een goedkeuring voor Stocks te krijgen, dient u minimaal te voldoen aan een goede kennis in dit product. Indien dit niet het geval is, dan kan u achteraf een tutorial afleggen om alsnog een goedkeuring te krijgen.

Eenmaal alles ingevuld, dan scrolt u naar beneden en klikt u rechtsonder op Continue.

Tot slot komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX