Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een handelspermissie voor Warrants aanvragen?

Op uw effectenrekening heeft u de mogelijkheid om op meer dan 100 beurzen in 31 verschillende landen te handelen. Een van de producten waar u in kunt handelen zijn “Warrants”. Om te kunnen handelen in warrants dient u een additionele permissie aan te vragen. Daarvoor gelden een aantal aanvullende vereisten.

Let op: indien u wenst te handelen in Structured Products, dan dient u bijkomend ook de handelspermissie voor ‘Complex and Leveraged’ products aan te vragen.

Instructies voor aanvragen handelspermissie Warrants

Let op: indien u wenst te handelen in hefboomproducten, dan dient u bijkomend ook de handelspermissie voor ‘Complex and Leveraged’ products aan te vragen.

Instructies voor aanvragen handelspermissie Warrants

Instructies voor aanvragen handelspermissie Warrants

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening. 

Vervolgens ziet u een overzicht van alle verhandelbare producten met de bijbehorende regio’s waar u reeds permissie voor heeft.

Door bij Additional Products te klikken op Choose One, kan u klikken op Warrants.

Handelspermissie metalen

Nu dient u in te geven hoeveel jaar ervaring, hoeveel handelingen per jaar, hoeveel kennis u heeft van het product en voor welke landen of regio’s u handelspermissies wenst.

Let op: Om een goedkeuring voor uw handelspermissie voor Warrants te krijgen, dient u minimaal te voldoen aan een goede kennis in dit product.

Eenmaal alles ingevuld, dan scrolt u naar beneden en klikt u rechtsonder op Continue.

Tot slot komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX