Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik handelspermissie aanvragen?

Om in een bepaald financieel product te handelen, dient u over de relevante handelspermissie te beschikken. Indien u nog geen handelspermissie heeft voor een product waarin u wenst te handelen, kunt u dit eenvoudig aanvragen in het administratieve gedeelte van uw effectenrekening.

Klik hier om in te loggen in het administratieve gedeelte van uw effectenrekening.

1. In Account Management klikt u rechtsboven op de avatar om vervolgens op settings te klikken.


2. Klik nu in het midden van het scherm op Trading Permissions 1.

 

1

3. Vervolgens ziet u een overzicht van de verschillende soorten producten. Door op een product te klikken kan u een nieuwe handelspermissie aanvragen of een bestaande wijzigigen. Door bij een producttype te klikken op Add kunt u nieuwe regio’s toevoegen.

4. Vervolgens ziet u een overzicht van alle landen waarvoor u een permissie kunt aanvragen voor het geselecteerde product. U vinkt de regio of het land aan waarvoor u permissie wilt en klikt daarna op Save 

Als u klaar bent, scrollt u helemaal naar beneden en klikt u rechtsonder op Continue

De handelspermissie voor een bepaald product wordt goedgekeurd indien uw beleggingsdoelstellingen overeenkomen met die van het desbetreffende product, u over voldoende handelservaring in desbetreffende product beschikt en uw financiële situatie voldoende wordt geacht.

Het is mogelijk dat er nog een aantal pagina’s volgen waarmee u akkoord dient te gaan met de voorwaarden van de beurzen waar de betreffende producten worden verhandeld.

6. Uiteindelijk komt u op een pagina terecht met een overzicht van de aangevraagde handelsmogelijkheden. U kunt na de aanvraag direct (Approved) of vanaf de volgende handelsdag (Pending) handelen in de door u toegevoegde producten.

U kunt de aanvraag compleet maken door naar beneden te scrollen en nogmaals rechtsonder op Continue te klikken.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX