Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik mijn 2e beveiliging resetten?

Om uw 2e beveilging te resetten dient u de volgende stappen te ondernemen:

Om een tijdelijke token aan te vragen dient u contact op te nemen met de servicedesk. Zij zullen u na een korte security check deze token kunnen opsturen per mail of sms.

Let er wel op dat de token slechts 20 minuten geldig is, dus gelieve er voor te zorgen dat u in de mogelijkheid bent om zo snel mogelijk LYNX Key te activeren volgens de stappen die u hieronder kan terugvinden.

 

Onze servicedesk is via chat te bereiken op www.lynx.be of telefonisch op : 09/223.23.20

LYNX Key stelt u in staat om uw effectenrekening optimaal te beveiligen, terwijl u toch op een gebruiksvriendelijke manier kan blijven inloggen. Het is een onderdeel van de LYNX Trading applicatie waarmee u in enkele vingerbewegingen uw favoriete aandeel kunt volgen en verhandelen op de beurs.

U kan via deze link meer informatie terugvinden omtrent LYNX Key en hoe u dit kan activeren.

 [/lynx_se_content]

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX