Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een Trusted Contact Person (TCP) toevoegen aan mijn rekening?

U heeft de mogelijkheid om een Trusted Contact Person (TCP) toe te voegen aan uw LYNX effectenrekening. Een TCP is extra contactpersoon die wij zouden kunnen benaderen onder bepaalde omstandigheden. Voorbeelden hiervan zijn dat er een vermoede is van financiële uitbuiting van uw effectenrekening of mogelijke problemen met uw gezondheid. In deze gevallen kan het dus effectief zijn om een TCP te hebben aangesteld. Een TCP dient altijd 18 jaar of ouder te zijn. Belangrijk is dat een TCP niet gemachtigd is om rekeninginformatie op te vragen of transacties uit te voeren. Daarnaast kan uitsluitend de rekeninghouder een TCP toevoegen, bijwerken of verwijderen. Hieronder vindt u de instructies omtrent het toevoegen van een TCP aan uw effectenrekening.

1. Klik hier om in te loggen in uw Account Management. Dit is het administratieve gedeelte van uw LYNX effectenrekening.

1. In het Account Management klikt u rechtsboven op de avatar om vervolgens op settings te klikken.

2. Onder Account Configuration klikt u op Trusted Contact Person 1.

1

1. U bent nu op de pagina waar u uw TCP’s kunt beheren. Klik op het blauwe plusje 4 om een TCP toe te voegen aan uw effectenrekening. Vervolgens dient u de formulieren omtrent de contactgegevens van deze TCP in te vullen en te bevestigen.

4

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX