Chat with us, powered by LiveChat

Beveilig uw effectenrekening met Tweestapsverificatie

Eenvoudig, veilig en altijd bij de hand. Uw smartphone als beveiligingsapparaat.

De tweestapsverificatie tool LYNX Key biedt u een veilige manier om in te loggen op uw handelsplatformen. Uw persoonlijke gegevens en portefeuille worden zodoende optimaal beveiligd.

U kunt dus een van de 2 mogelijke oplossingen kiezen om uw effectenrekening te beveiligen van uw smartphone: via notificaties in de LYNX Trading App of per SMS.

All in one: beveiligingsapparaat en handelsplatform.

Via één en dezelfde applicatie, LYNX Trading, kunt u dus niet enkel handelen, maar uw effectenrekening ook beveiligen.

Ongeacht uw locatie kunt u ook ten alle tijden bij uw portefeuille, en heeft u geen problemen met de fysieke kaarten of TAN-codes die u niet bij zich heeft.

We raden de LYNX Trading App dan ook aan om uw rekening mee te beveiligen, omdat dit systeem het snelste en het effectiefst is. In het geval van een ontbrekende internetverbinding, kunt u met LYNX Key nog steeds inloggen via een handmatige sleutelgenerator.

Snel en eenvoudig te installeren voor een optimale beveiliging

U kunt deze applicatie downloaden in de App Store voor Iphones of via de Play Store voor Android-toestellen. Of u kunt dit zelf ook terugvinden door naar LYNX Trading in deze applicaties te zoeken.

Na de registratie van uw tweefactorauthenticatie in de app, ontvangt u bij elke inlogpoging een melding op uw smartphone.

U kunt via onderstaande link terugvinden hoe u deze activatie stap voor stap kan doorlopen:

Meer informatie over inloggen via LYNX Key:

Beveiligingsaanbevelingen

Voor LYNX is de veiligheid van uw effectenrekening onze hoogste prioriteit, en wij denken dat dit voor u ook het geval is.

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de beste IT en internet veiligheidsaanbevelingen.

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen en enkele aanbevelingen terug te vinden voor de maximale beveiliging van uw effectenrekening.

Veelgestelde vragen

Bij diefstal of verlies van uw smartphone kan onze klantenservice u voorzien van een tijdelijke inlogcode. Deze code kunt u dan gebruiken om uw tweestapsverificatie over te zetten naar een ander toestel.

De Tweestapsverificatie (2FA) kan niet uitgeschakeld worden voor het inloggen.

De Payment Services Directive (PSD 2) vereist dat financiële dienstverleners een dynamische tweefactorauthenticatie aanbieden. Zowel SMS als LYNX Key bieden een unieke code of verificatiestap voor elke login. Deze worden gegenereerd bij elke inlogpoging, waardoor ze een dynamisch verificatiesysteem worden. Noch een sms-code, noch een pushmelding kan opnieuw worden gebruikt voor de volgende inlogpoging.

SMS vereist geen internetverbinding, maar werkt via uw mobiele verbinding. Met LYNX Key kunt u de challenge-response-modus gebruiken, mocht u geen internetverbinding hebben. Toon de uitdagingscode op het inlogscherm van de toepassing waarmee u probeert in te loggen en voer deze in de LYNX Key in. Tik op Toegangscode genereren om een antwoordreeks te maken die u in het lege tekstveld kunt invoeren.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX