Chat with us, powered by LiveChat

Wijziging in het Message Center

U bent via e-mail geïnformeerd over de verandering met betrekking tot de voorkeursinstellingen van uw Message Center. Voorheen ontving u het antwoord op uw gestuurde ticket via het Message Center in het Account Management en via uw gekoppelde e-mailadres.

Vanaf 8 augustus 2018 communiceert LYNX niet meer het antwoord op uw gestuurde ticket via e-mail. Het antwoord zal enkel met u worden gecommuniceerd via het Message Center in het Account Management. U dient daarom uw Message Center in de gaten te houden wanneer u een vraag via een ticket heeft gestuurd. Deze verandering is onderhevig aan de nieuwe EU-privacywetgeving GDPR ter verbetering van de beveiliging en privacybescherming van uw LYNX effectenrekening.

Het handhaven van de juiste balans tussen veiligheid en gebruiksvriendelijkheid is essentieel voor de bescherming van uw LYNX effectenrekening. Wij stellen uw begrip van deze verandering op prijs en wij hopen u hierover voldoende te hebben geïnformeerd.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX