Chat with us, powered by LiveChat

Een waarschuwing instellen

Het handelsplatform biedt de mogelijkheid om waarschuwingen in te stellen op basis van door u opgegeven voorwaarden. Op deze wijze wordt u direct op de hoogte gesteld wanneer aan deze voorwaarden wordt voldaan. Hierdoor kunt u snel reageren op bepaalde marktbewegingen. In dit artikel bespreken we hoe u een waarschuwing kunt aanmaken.

Een waarschuwing instellen

De meest uitgebreide manier om een waarschuwing in te stellen is middels Waarschuwingen bovenin het hoofdscherm van het LYNX Handelsplatform. U kunt onderstaande stappen volgen om een waarschuwing in te stellen.

1. Klik bovenin het handelsplatform op Waarschuwingen 1.

Alerts3
1
Staat Waarschuwingen er bij u niet tussen, klik dan op de driehoek rechts naast de iconen 1 , selecteer Voeg meer knoppen toe 2 en klik op Waarschuwingen 3. Zie ook onderstaande afbeelding:
Alerts4
1
2
3
2. Nadat u op Waarschuwingen heeft geklikt, verschijnt onderstaand pop-upscherm. In dit voorbeeld zijn reeds drie waarschuwingen ingesteld. Om een nieuwe waarschuwing aan te maken, klikt u rechts op Nieuw 1. Om een bestaande melding te wijzigen, kopiëren, deactiveren of verwijderen, selecteert u desbetreffende waarschuwing en kiest u aan de rechterkant de gewenste actie 2.
Alerts5
1
2
2
3. Nadat u op Nieuw heeft geklikt, verschijnt het volgende pop-upscherm. Hier kunt u rechtsboven op Voeg Toe klikken om voorwaarden voor een nieuwe waarschuwing in te stellen 1. Onder Acties kunt u instellen welke acties uitgevoerd worden als aan de opgegeven voorwaarde(n) wordt voldaan 2. Wat betreft de acties heeft u de keuze uit Orders die direct en automatisch uitgevoerd worden. Berichten die u wenst te ontvangen en Audio die wordt afgespeeld op het moment dat aan de voorwaarde(n) wordt voldaan.
Alerts6
1
2
4. Nadat u rechtsboven op Voeg Toe heeft geklikt, verschijnt opnieuw een pop-upscherm. In dit scherm kunt u een Voorwaarde kiezen. U heeft de keuze uit onderstaande negen voorwaarden.
Alerts7
1
2
5. In dit voorbeeld selecteren we de Prijs als voorwaarde 1 en klikken vervolgens onderaan op Volgende > 2.

6. Er verschijnt wederom een pop-upscherm. Hier kunt u opgeven voor welk effect u de prijsvoorwaarde wilt instellen. Typ de afkorting in het vakje achter Effect 1 en druk op Enter. Kies het gewenste product van de onderliggende waarde 2. In dit voorbeeld kiezen we voor de AEX-index (EOE) 3.

Alerts8
1
2
3
Vervolgens kunt u de (trigger)Methode, Operator en Prijs instellen.
Alerts9
1
Bij de Operator kiezen we voor >=; dit betekent dat de waarschuwing getriggerd wordt als de koers hoger dan of gelijk aan de gestelde prijs is. <= betekent dat de waarschuwing getriggerd wordt als de koers lager dan of gelijk aan de opgegeven prijs is. De opgegeven prijs in dit voorbeeld is 440.00.

Als u alles naar wens heeft ingesteld, klikt u onderaan op Voltooien 1.

7. De voorwaarde is nu toegevoegd 1. U kunt eventueel nog meer voorwaarden instellen door nogmaals op Voeg Toe te klikken 2. Hierbij kunt u aangeven of aan één of alle opgegeven voorwaarden moet worden voldaan om de waarschuwing te triggeren. Dit doet u middels En/of 3.

8. Indien gewenst kunt u ook nog orders toevoegen, berichten instellen en de audio regelen 4.

9. Ook heeft u de mogelijkheid om de Duur van de waarschuwing in te stellen 5.

10. Als u alles naar wens heeft ingesteld, kunt u rechts onderin bij Preview nalezen wanneer de waarschuwing getriggerd wordt en wat er vervolgens zal gebeuren 6. Klopt de informatie die u hier leest, klik dan onderaan op Activeren om de waarschuwing te activeren 7.

Alerts10
1
2
3
4
5
6
7
De waarschuwing is nu actief en u kunt het pop-upscherm afsluiten middels het kruisje rechtsboven.

U kunt ook op een snellere, minder uitgebreide manier een waarschuwing instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw rechtermuisknop op een bepaald effect klikken en vervolgens op het waarschuwing icoon klikken 1.

Alerts11
1
Ook kunt u eenvoudig vanuit een grafiek een waarschuwing instellen door met uw rechtermuisknop op een willekeurige plaats in de grafiek te klikken en vervolgens op het waarschuwing icoon te klikken 2.
Alerts12
2

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX