Chat with us, powered by LiveChat

Waarom krijg ik de foutmelding: “FX Trade would expose account to currency leverage?”Indien u deze foutmelding ontvangt, wil dit zeggen dat u ofwel short gaat op een bepaalde valuta ofwel Forex probeert te verhandelen met een hefboom. Dit is echter niet mogelijk bij LYNX.

  • Wanneer u deze foutmelding ontvangt bij een omzetting van munten, dan gaat het over feit dat u door de omzetting meer negatief of gewoon negatief zou gaan in een bepaalde cashpositie of valuta. Mogelijks houdt u geen rekening met de bijkomende aangerekende commissie, die tevens steeds in de basisvaluta wordt afgehandeld.

De oplossing hiervoor is dus ruimte laten voor deze omzettingskosten. Indien er na de omzetting nog een kleine restwaarde overblijft (kleiner dan 5 USD), dan zal deze automatisch worden afgesloten aan marktprijs. Dit zal gebeuren in de loop van de week. Deze omzetting zal kosteloos gebeuren.

Stel dat u over 1000 EUR beschikt, maar u zou deze graag omzetten in USD.  De omzetting zou resulteren in een kostenplaatje van 1000 USD, opgeteld met 5 USD aan transactiekosten in de basisvaluta afgerekend. Hierdoor zou u met een negatief saldo in EUR eindigen, waardoor u deze foutmelding ontvangt.

Wanneer u 995 EUR omzet naar zijn equivalent in USD, in de plaats van 1000 EUR, dan laat u voldoende ruimte over voor de transactiekost en wordt de van uw order dus wel mogelijk.

  • Indien u effectief FX wenst te verhandelen is het wel  mogelijk om bepaalde derivaten te gebruiken zoals FX Opties en Futures. Echter kunnen de producteigenschappen hier verschillen.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX