Chat with us, powered by LiveChat

FYI Notifications

FYI (For Your Information) notificaties zijn bedoeld om beleggers te informeren over aankomende gebeurtenissen die van invloed kunnen zijn op hun rekening. U ontvangt de berichten op basis van uw portefeuille en handelsactiviteiten. Het is mogelijk om zelf in te stellen welke berichten u wenst te ontvangen en hoe u deze berichten wilt ontvangen. U kunt dit snel en eenvoudig regelen via FYI Notifications in het TWS Handelsplatform.
FYI Notifications Om uw FYI Notifications te bekijken of de instellingen hieromtrent te wijzigen, klikt u bovenin het TWS Handelsplatform op Rekening 1 en kiest u vervolgens voor FYI Notifications 2.

fyi-1
1
2
Het FYI Notifications pop-upscherm verschijnt. Hier ziet u de meest recente notificaties staan. Voor meer informatie kunt u op een bericht klikken.

fyi-2
3
Klik rechts bovenin op het sleutel icoon 3 om uw instellingen te bekijken en eventueel te wijzigen.
FYI Subscription settings Nadat u op het sleutel icoon in het FYI Notifications scherm heeft geklikt, verschijnt het onderstaande scherm:

fyi-3
4
5
6
Bovenin kunt u door middel van twee tabbladen switchen tussen uw abonnementsinstellingen 4 en bezorgopties 5.

Als het tabblad FYI Subscription Settings geselecteerd is,  ziet u welke berichten u ontvangt. U kunt hier instellen of u bepaalde berichten wel of niet wilt ontvangen door eenvoudig “on” of “off” achter een bepaald bericht in te stellen 6.

FYI Delivery Options Als u het tabblad FYI Delivery Options selecteert, krijgt u te zien hoe u de FYI notificaties ontvangt. In onderstaand voorbeeld ontvangt de klant de meldingen alleen per e-mail.

fyi-4

Als u ook inlogt op uw iPhone/iPad/Android smartphone/Android tablet, dan komt dit apparaat automatisch erbij te staan en ontvangt u de meldingen voortaan ook als pushberichten op uw mobiele apparaat. Ziet u ook onderstaande afbeelding:

fyi-5

Ook hier kunt u instellen of u de berichten per e-mail en/of op een of meerdere mobiele apparaten wilt ontvangen door eenvoudig “on” of “off” achter een bepaalde bezorgmethode in te stellen.

Dit artikel is bedoeld om u als LYNX klant op de hoogte te stellen van FYI Notifications. Ontvangt u ongewenst deze meldingen, dan kunt u dit artikel gebruiken om de notificaties uit te schakelen. Ontvangt u (nog) geen meldingen, maar wilt u dit wel, dan kunt u middels dit artikel de notificaties inschakelen.