Chat with us, powered by LiveChat

Grafieken raadplegen en wijzigen in de mobiele applicatie

 

In de LYNX Trading applicatie kan u eenvoudig de grafiek bekijken van financiële instrumenten. Ook kan u indicatoren toevoegen aan de grafiek. Hieronder vindt u de stappen om een grafiek te openen en aan te passen.

Zoek het gewenste product via het vergrootglas 1 links bovenaan of zoek de gewenste ticker in een watchlist 2a. Eens u de gewenste ticker gevonden heeft, klikt u op de naam 2b. Het product zal nu uitklappen met een verkleinde grafiek en er naast een overzicht van de hoogste en laagste koers van vandaag en van de laatste 52 weken. Om de grafiek te vergroten, klikt u op de verkleinde versie 3.

1
2b
2a
3

Eens u de grafiek heeft geopend van het gewenste effect kan u de instellingen wijzigen via het wieltje 4. U kan nu volgende Chart settings wijzigen. Opgelet de functionaliteiten kunnen verschillen van effect tot effect.:

  1. Grafiekvorm 5: lijn / histogrammen / hoog laag candles
  2. Bar size: u kan de balkgrootte instellen van 1 minuut tot dagelijks (daily) door te schuiven over de verschillende groottes
  3. Time period: de tijdsperiode is beschikbaar van 2 uur (hr) tot 5 jaar (yr), u kan terug schuiven over de verschillende groottes
  4. Outside RTH: indien mogelijk kan u de grafiek ook tonen buiten reguliere handelstijden (RTH: regular trading hours)
  5. Volume Chart: zet deze optie aan indien u het handelsvolume wenst te zien
  6. Annotations: hiermee kan u aantekeningen maken
  7. Indicators >: schakel dit in om indicatoren toe te voegen, meer hierover vindt u in de volgende sectie

Om de grafiek groter te maken, houdt u uw scherm horizontaal.

4
5

Om indicatoren toe te voegen zet u eerst de optie aan 6 , vervolgens kan u via Add indicator 7 een indicator toevoegen. U kan op categorie zoeken of alfabetisch, indien u de indicator niet meer wenst kan u ze ook eenvoudig terug verwijderen 8 .

6
7
8