Chat with us, powered by LiveChat

Hefboomproducten inladen op een specifieke beurs?

U kunt via LYNX in zeer veel hefboomproducten handelen. Maar hoe vindt u het juiste hefboomproduct?

In ons handelsplatform kunt u op twee mogelijkheden hefboomproducten inladen. Allereerst kan dit direct met de ISIN code die u op de website van de uitgevende partij kunt vinden, de instructies hiervoor kunt u terugvinden in ons andere artikel. Daarnaast is het ook mogelijk om alle beschikbare hefboomproducten in te laden in ons systeem en daarin een onderscheid te maken voor een specifieke beurs. Hieronder vindt u de instructie om bijvoorbeeld een hefboomproduct dat specifiek wordt verhandeld op de AEB in te laden.

Allereerst klikt u linksbovenin uw handelsplatform op Financieel Instrument Zoeken1. Daarna kunt u zoeken op bedrijfsnaam of ticker 2, in dit voorbeeld is er gekozen voor INGA.

1
2
3

Tot slot kiezen we voor de notering op de AEB beurs 3 en klikt u zoals hieronder wordt weergegeven op Hefboom Producten 4.

4

Nu verschijnt het overzicht met alle hefboomproducten voor INGA, zoals u ziet kunt u linksbovenin 5 specificeren per beurs. Zodra u uw keuze heeft gemaakt kunt u hem selecteren en onderaan klikken op Voeg Toe 6, hiermee wordt uw keuze toegevoegd aan uw handelsplatform en kan u dus hefboomproducten inladen.

5
6

LET OP: De effect omschrijving van hefboomproducten in het LYNX handelsplatform wijkt mogelijks af . Dit wanneer u bijvoorbeeld vergelijkt met de kenmerken vermeld op de website van de uitgevende partij. De gegevens op de website van de uitgevende partij zijn altijd leidend.