Chat with us, powered by LiveChat

LYNX+ Effecten opzoeken

Hoe u de gewensten effecten kan opzoeken in LYNX+

De zoekfunctie in LYNX+ geeft u de mogelijkheid om de gewenste effecten op te zoeken in meer dan 150 markten wereldwijd:

ZOEK OP NAAM

Zoek op bedrijfsnaam en voer de naam in van de onderliggende waarde in de zoekbalk rechts bovenaan.

Al de beschikbare effecten worden weergegeven, waarna u het effect met de juiste benaming, beursnotering en handelsvaluta kunt selecteren.

ZOEK OP TICKER / SYMBOOL

U kunt ook zoeken op de ticker van het product om dit nog sneller te vinden.

De ticker is een unieke afkorting en maakt het makkelijker om een specifiek product te zoeken.

ZOEK OP ISIN

Tot slot kunt ook alle financiëlen instrumenten vinden middels het unieke identificatiecode, namelijk de ISIN-code.

Zoeken op ISIN levert een direct resultaat op van het product. U kan tussen deze zoekresultaten de gewenste beursnotering selecteren. Klik op dit zoekresultaat om het productoverzicht te bekijken.

DERIVATEN

LYNX+ biedt een variëteit derivaten aan om in te handelen. Selcteer uit opties, futures, CFD's en Structured Products.

De zoekopdracht met een ISIN zal direct het gewenste product als resultaat opleveren en de betreffende beurs. Klik dit resultaat aan om naar het productoverzicht te gaan.

LYNX+ biedt een variëteit derivaten aan om in te handelen. Selcteer uit opties, futures en Structured Products.

De zoekopdracht met een ISIN zal direct het gewenste product als resultaat opleveren en de betreffende beurs. Klik dit resultaat aan om naar het productoverzicht te gaan.

PRODUCTOVERZICHT

Belangrijke informatie voor ieder product vindt u op de Productoverzichtspagina. Hier kunt u onder andere de koersdata bekijken, grafieken openen en personaliseren maar ook direct orders inleggen. 

Productoverzicht

Veelgestelde vragen (FAQ) over LYNX+

Ga naar het Portefeuille tabblad en selecteer de valuta die u wilt omzetten onder Valuta.

In de rechter bovenhoek kunt u via de zoekbalk de producten opzoeken die u wenst te verhandelen. Voor meer informatie klikt u op de volgende knop:

De Client Zone maakt het mogelijk om snel uitstaande verzoeken vanuit LYNX te bekijken en om alle documenten te bekijken en te downloaden. U kunt hier meer informatie terugvinden:

Houd de prestatie van uw portefeuille bij en kijk uw trades, winsten & verliezen en rendement bij. U kunt hier meer informatie vinden:

Uw rekeninginformatie en rekeningwaarden worden onder Portefeuille in LYNX+ weergegeven. Voor aanvullende informatie kunt u de volgende pagina raadplegen:

Sla uw favoriete aandelen, ETF's en overige producten op in de Watchlist. U kunt hier meer informatie vinden:

Wilt u een effect kopen of juist verkopen in LYNX+. Voor aanvullende informatie hierover kunt u op onderstaande knop klikken.

Klik op een financieel instrument om de overzichtpagina van het instrument te openen. U kunt daar het grafiek treffen. Meer informatie kan u hier terugvinden:

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX