Chat with us, powered by LiveChat

LYNX+ Order inleggen

Een order aanmaken en inleggen in LYNX+

In dit artikel geven we u de stappen om een orderticket aan te maken voor het effect dat u wilt kopen en/of verkopen. In LYNX+ is het ook mogelijk om een preview van uw order te zien, hier vindt u bijvoorbeeld de vooraf bepaalde transactiekosten terug.

ZOEK HET EFFECT

Via de zoekbalk in de rechter bovenhoek is het mogelijk om specifieke effecten op te zoeken. Dit kan op basis van naam, ISIN-code of specifieke tickervan het aandeel of de index. 

Indien u deze gegevens niet weet, kunt u bovenaan via Markt ook gebruik maken van de populairste indexen om aandelen op te zoeken. Door het land en de index te selecteren, kunt u op deze manier producten terugvinden die u op deze pagina zelfs rechtstreeks kunt verhandelen. 

08487 - Search

KIES VOOR AANDELEN OF DERIVATEN

Eens u een product hebt teruggevonden, komt u telkens op het productoverzicht terecht. Hier kunt u in de rechterbovenhoek Kopen of Verkopen aanklikken als u dit aandeel meteen wenst te verhandelen. 

Als u derivaten in plaats van aandelen wilt verhandelen, kunt u dit afgeleide product boven de grafiek van het aandeel selecteren. Doormiddel van de knoppen onder Actie kunt u dit afgeleide product meteen verhandelen. 

ORDERTICKET

Zodra u besloten heeft om een bepaald effect te kopen of verkopen, kunt u de ordergegevens opgeven in het orderticket. 

Beurs - Bepaal of u een Smart Routing-order wilt maken of de order op een specifieke beurs wil plaatsen.

Aantal- Bepaal hoeveel stukken u wenst te kopen of verkopen.

Ordertype - Bepaal het order type dat u wenst te gebruiken, bijvoorbeeld Limit, Market, Stop of Trailing.

Prijs  - Bepaal welke orderprijs u voor dit order wil toepassen.

Geldigheidsduur - Bepaal hoelang u wilt dat uw order geldig is, selecteer de optie GTC, GTD of DAY.

Reguliere Handelstijden - Als u wil dat dit order buiten de reguliere handelsuren (RTH) kan worden uitgevoerd, vinkt u het vakje aan.

Optionele Aanvullende Orders - Het is mogelijk om extra orders aan uw order toe te voegen, bijvoorbeeld een stoploss- of targetorder.

08501 - order

ORDERSAMENVATTING

Nadat u het orderticket volgens uw voorkeuren hebt aangemaakt, heeft u de mogelijkheid om de Samenvatting te bekijken waarin u de volgende zaken kunt zien: 

  1. Hoeveelheid
  2. Ordertype
  3. Prijs
  4. Optionele Aanvullende Orders

Als u tevreden bent met uw order, kunt u op Verzend Order klikken, hierdoor wordt uw order naar de beurs verzonden. In het tabblad Portefeuille kunt u vervolgens uw uitstaande orders bekijken. 

Veelgestelde vragen (FAQ) over LYNX+

Ga naar het Portefeuille tabblad en selecteer de valuta die u wilt omzetten onder "Valuta's".

Uw accountgerelateerde informatie en accountwaarden worden weergegeven in de Portfolio-sectie van LYNX+. Voor meer informatie klikt u op de volgende knop:

De Client Zone maakt het mogelijk om snel uitstaande verzoeken vanuit LYNX te bekijken en om alle documenten te bekijken en te downloaden. U kunt hier meer informatie treffen:

Houd de prestatie van uw portefeuille bij en kijk uw trades, winsten & verliezen en rendement bij. U kunt hier meer informatie treffen:

Uw rekeninginformatie en rekeningwaarden worden onder Portefeuille in LYNX+ weergegeven. Voor aanvullende informatie kunt u de volgende pagina raadplegen:

Ga naar het Portefeuille tabblad en selecteer de valuta die u wilt omzetten onder "Valuta's".

Sla uw favoriete aandelen, ETF's en overige producten op in de Watchlist. U kunt hier meer informatie treffen:

Wilt u een effect kopen of juist verkopen in LYNX+. Voor aanvullende informatie hierover kunt u op onderstaande knop klikken.

Klik op een financieel instrument om de overzichtpagina van het instrument te openen. U kunt daar het grafiek treffen. Voor meer informatie kunt op onderstaande koppeling volgen:

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX