Chat with us, powered by LiveChat

Orderpaneel

In het LYNX handelsplatform ziet u in het tabblad portefeuille naast al uw openstaande posities ook eventuele bijbehorende uitstaande orders. Bij portefeuilles met een groot aantal openstaande posities en bijbehorende uitstaande orders kan dit tot een onoverzichtelijk tabblad leiden. Hieronder wordt uitgelegd hoe u de uitstaande orders kunt scheiden van de openstaande posities door het orderpaneel te activeren.

In de afbeelding hieronder ziet u een voorbeeld van een portefeuille met veel uitstaande orders op de openstaande posities. Zoals u in deze afbeelding kunt zien, kan dit leiden tot een onoverzichtelijk portefeuille tabblad.

Order paneel 9.1.1

Wanneer u uitstaande orders in uw portefeuilletabblad gescheiden wilt bekijken, kunt u gebruikmaken van het orderpaneel. Met behulp van deze functie worden uitstaande orders onderaan uw scherm apart weergegeven. Dit zorgt voor een beter overzicht van uw openstaande posities.

Om het orderpaneel te activeren, klikt u bovenin het handelsplatform op Wijzig 1. Vervolgens kiest u voor Algemene Instellingen… 2 om het configuratiescherm van uw rekening te openen.

Order paneel 9.1.2
1
2

Klik aan de linkerzijde op Trading Gereedschap 1. Selecteer achtereenvolgens Portefeuille Scherm 2 en Instellingen 3. Zet aan de rechterzijde een vinkje bij “Toon Orders Paneel4. Klik onderaan het scherm op Pas Toe 5 om de wijziging toe te passen.

Order paneel 9.1.3
1
2
3
4
5
Zoals u in onderstaande afbeelding kunt zien, worden de uitstaande orders nu apart weergegeven in het orderpaneel. Dit zorgt voor een overzichtelijk portefeuillescherm.

Order paneel 9.1.4