Chat with us, powered by LiveChat

Stap 5 – De LYNX Masterclass

De juiste beleggingskennis is onmisbaar voordat u daadwerkelijk met uw geld naar de beurs gaat. LYNX assisteert u om deze kennis bij te spijkeren of bij te brengen middels een unieke educatieprogramma, de LYNX Masterclass. Wekelijks worden diverse masterclasses gegeven, welke voor klanten van LYNX gratis te volgen zijn.

U handelt bij LYNX dus niet alleen tegen zeer scherpe tarieven, maar u wordt ook nog eens een betere belegger, waardoor u op de lange termijn structureel meer rendement kunt behalen.

 
Gratis professioneel advies van beleggingsexperts: LYNX maakt het mogelijk

“Sinds kort volg ik de LYNX Masterclasses. Ik vind dit een geweldig initiatief. Er worden onderwerpen over beleggen besproken en tips gegeven waar ik veel aan heb gehad en die ik dagelijks in de praktijk gebruik.”

De heer H. Frencken, klant bij LYNX sinds 2010

De masterclasses zijn ingedeeld in vier verschillende themas:

Strategie & Tactiek:

Beleggen zonder strategie is als wandelen in onbekend gebied zonder landkaart. U kunt meteen de goede kant op lopen, maar de kans dat u verkeerd loopt, is vele malen groter.

De webinars met als thema Strategie & Tactiek helpen u op weg, zodat u goed voorbereid en met een voorbedachte beleggingsstrategie uw posities op de markt kunt innemen.

Analyse

U stapt niet zomaar in of uit een positie. U beoordeelt een effect en analyseert of deze koopwaardig is of niet.

De webinars in de categorie Analyse helpen u met het maken van deze analyse. Zowel fundamentele als technische analyse komen hierbij aan bod.

Handelsplatform

Het handelsplatform van LYNX is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. Met de vele modules die beschikbaar zijn hebben beleggers bij LYNX alle tools voorhanden om succesvol te zijn op de beurs.

In de webinars met als thema LYNX Handelsplatform helpen wij u op weg met de mogelijkheden van het LYNX handelsplatform. Zo worden onder andere de basisfunctionaliteiten en traders modules van LYNX behandeld.

Derivaten

Derivaten zijn producten die afgeleid zijn van andere producten, zoals bijvoorbeeld opties en futures.

De webinars in deze categorie zullen u introduceren in de wereld van derivaten en geven u tal van extra mogelijkheden hoe u snel kunt inspelen op gebeurtenissen op de markt. Voor de gevorderden zullen verschillende veelgebruikte strategieën worden uitgelegd en besproken.

De sprekers van 2016

tycho-schaaf

Tycho Schaaf

Beleggingsexpert LYNX


Tycho Schaaf is beleggingsspecialist bij LYNX. Zijn dagelijkse Morning Calls en blogs zijn te volgen via de Twitter van LYNX. Tevens geeft hij regelmatig Masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX en behandelt hij als spreker uiteenlopende onderwerpen tijdens interactieve seminars.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

Oprichter Commodity Discovery Fund


Willem Middelkoop is oprichter van het Commodity Discovery Fund. Daarnaast publiceerde hij meerdere boeken, zoals “Als de dollar valt” (2007) en “The Big Rest”(2013). Voorheen was Willem Middelkoop de vaste beurscommentator van RTL Z.

Andre Brouwers

André Brouwers

Directeur Beleggingsinstituut


André Brouwers is sinds 1986 actief op de internationale financiële markten. Hij was onder andere werkzaam als trader en vermogensbeheerder bij Reuters, Rabobank, VDM en Transtrend. Als ondernemer richtte hij de Alex Academy op en sinds 2011 is hij directeur en eigenaar van het Beleggingsinstituut. André Brouwers heeft inmiddels meer dan 15.000 beleggers getraind.

Corné van Zeijl

Corné van Zeijl

Portfoliomanager Nederlandse aandelen bij ACTIAM


Corné van Zeijl begon in 1986 zijn carrière als beursanalist bij Staalbankiers. Vervolgens was hij werkzaam bij Robeco, Zurich Financial Nederland en SNS bank. Tegenwoordig is Corné van Zeijl Portfoliomanager Nederlandse aandelen bij ACTIAM.

Jim Tehupuring

Jim Tehupuring

Eigenaar ProBeleggen.nl


Jim Tehupuring is al sinds zijn middelbareschooltijd een fanatieke belegger. Hij was onder andere werkzaam bij Alex, Binckbank en RBS Markets en is sinds 2013 eigenaar van ProBeleggen en Één Vermogensbeheer. Daarnaast is Jim Tehupuring actief als beursdeskundige voor DFT en RTL Z.

karel-mercx

Karel Mercx

Beleggingsspecialist Beleggers Belangen


Karel Mercx werkt sinds september 2015 als beleggingsspecialist bij Beleggers Belangen. Karel is zijn beleggerscarrière ook bij Beleggers Belangen begonnen. Hij werkte hier tussen 2007 en 2013 in de functie van redacteur. In de twee jaar daarna heeft Karel als beleggingsspecialist bij LYNX gewerkt. Hij is regelmatig gastspreker op verschillende beleggingsevenementen. In 2012 won hij het grootste online beleggingsdebat van Nederland en in 2014 werd hij de beurstwitteraar van het jaar.

edward-loef-masterclass

Edward Loef

Zelfstandig beleggingsexpert


Edward Loef heeft meer dan 25 jaar ervaring als technisch analist en heeft jarenlang gewerkt als senior technisch analist bij Theodoor Gilissen Bankiers. Daarvoor was hij actief als beleggingsadviseur bij onder andere F. van Landschot en de Rabobank. Edward staat geregistreerd als ‘Certified Financial Technician’ en verzorgt beleggingspresentaties, cursussen en consults op het gebied van technische analyse.

Youri Sleutel Beleggingsspecialist

Youri Sleutel

Beleggingsspecialist LYNX


Youri Sleutel is beleggingsspecialist bij LYNX. Zijn dagelijkse Morning Calls en artikelen zijn te volgen via de Twitter van LYNX. Daarnaast is hij vaste columnist op IEX. Tevens geeft hij regelmatig Masterclasses die deel uitmaken van het educatieprogramma van LYNX.

bas-snelders

Bas Snelders

Market maker


Bas Snelders is in 1998 begonnen als market maker op de beursvloer in Amsterdam. Nadat de beursvloer werd gesloten, heeft hij dit werk voortgezet als schermenhandelaar in Amsterdam, Sydney en Londen. Momenteel werkt Bas als zelfstandige optiehandelaar vanuit huis.

Bartho Egberink

Bartho Egberink

Oprichter van Mijn Geld Werkt


Bartho Egberink is sinds 1999 actief in de financiële wereld en past vanaf 2010 zijn ontwikkelde methodiek van dividendbeleggen toe, welke te volgen is via Mijn Geld Werkt. Hij verzorgt onder andere presentaties die te volgen zijn via de LYNX Masterclass en schrijft regelmatig gastblogs over sparen, beleggen en dividendaandelen.