Chat with us, powered by LiveChat

Tabbladen importeren: Voeg specifieke indices toe aan uw handelsscherm

Als klant van LYNX heeft u het voordeel dat u gebruik kunt maken van de door LYNX ingestelde werkschermen. Voor alle nieuwe klanten stellen wij de meest geschikte werkschermen in. Het kan echter voorkomen dat u per ongeluk een tabblad weg klikt of dat de samenstelling van bijvoorbeeld de AEX verandert. In een dergelijke situatie is het handig als u een los tabblad kunt importeren. U behoudt op deze manier namelijk al uw overige instellingen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een tabblad van de website van LYNX kunt importeren.

Tabbladen downloaden van de LYNX website

Op de website van LYNX kunt u losse tabbladen downloaden om deze vervolgens te importeren in uw LYNX Handelsplatform.

Klik HIER om naar de pagina te gaan waar u de tabbladen kunt downloaden en doorloop vervolgens onderstaande stappen om het tabblad te importeren in het LYNX Handelsplatform.

Tabbladen importeren in het LYNX Handelsplatform

Om een tabblad te importeren, klikt u links bovenin het handelsplatform op Bestand en kiest u vervolgens voor Import/Export en Importeer Contracten….

tabblad-importeren-1

Het onderstaande pop-up scherm verschijnt:

tabblad-importeren-2

Klik op Browse en zoek het gedownloade bestand op.

Geef op of u de contracten wilt importeren naar een bestaande pagina of naar een nieuwe pagina. Indien u ervoor kiest om de contracten te importeren naar een nieuwe pagina, is het nodig dat u een naam opgeeft voor de nieuwe pagina.

tabblad-importeren-3

Klik tot slot onderaan op OK en de contracten worden automatisch ingeladen.

SMART vs. Directed

Alle aandelen in de tabbladen die u via de website van LYNX kunt downloaden worden “directed” ingeladen. Dit kan, afhankelijk van uw instellingen, gevolgen hebben voor de uitvoering van uw orders. Als u wilt dat uw orders altijd SMART worden uitgevoerd (indien dit mogelijk is), dan kunt u dit als volgt instellen.

Klik bovenin het handelsplatform op Configureren.

tabblad-importeren-4

Selecteer aan de linkerkant Voorinstellingen 1 , scrol vervolgens helemaal naar beneden en zet een vinkje bij Prefereer SMART 2.

tabblad-importeren-5
1
2
 

Zoals u in bovenstaande afbeelding kunt zien, worden alle orders, indien mogelijk, SMART verstuurd, ongeacht de bestemming die gedefinieerd is in de ticker rij. Hierdoor krijgt u altijd de best mogelijke en snelste uitvoering. Voor meer informatie over SMART vs. Directed, klik hier.