Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik mijn valutaposities bekijken in de mobiele applicatie?

Al uw rekeningwaarden worden altijd getoond in uw basisvaluta. De meeste rekeninghouders bij LYNX hebben de euro (EUR) als basisvaluta ingesteld. Deze rekeningwaarden geven u echter geen informatie over uw werkelijke valutaposities. Als u effecten aan- of verkoopt die genoteerd zijn in een andere valuta dan uw basisvaluta, dan zal als gevolg hiervan een aparte valutaregel worden aangemaakt in het rekeningvenster van uw effectenrekening. Ook op de mobiele applicatie zijn deze valutaregels zeer eenvoudig te bekijken. Hieronder wordt uitgelegd hoe u uw werkelijke valutaposities kunt bekijken op de mobiele applicatie.

Klik linksboven in de mobiele applicatie op uw smartphone op de drie horizontaal liggende streepjes 1. Hierdoor komt het volledige keuzemenu van de mobiele applicatie naar voren. Selecteer Account 2 om uw rekeninggegevens te bekijken.

Valuta bekijken op mobiele applicatie 1
1
2
Onderin het rekeningvenster kunt u verschillende tabbladen selecteren. Standaard zal het rekeningvenster worden geopend met het tabblad Balances. Hier kunt u onder andere de totale waarde van uw effectenrekening in uw basisvaluta bekijken. Uw werkelijke valutaposities kunt u bekijken door het tabblad Mkt. Value te selecteren.

Valuta bekijken op mobiele applicatie 2     Valuta bekijken op mobiele applicatie 3     Valuta bekijken op mobiele applicatie 4     Valuta bekijken op mobiele applicatie 5

In de tweede afbeelding hierboven ziet u de marktwaarde van uw cashposities uitgedrukt in uw basisvaluta. Als u uw marktwaarden in een specifieke valuta wilt bekijken, kunt u op de twee driehoekjes bovenin (ter hoogte van Market Value) klikken om van valuta te wisselen.

In het bovenstaande voorbeeld ziet u dat de geselecteerde effectenrekening een totaal cashsaldo van 5,622 EUR heeft. Dit is echter niet de werkelijke valutapositie van de rekening. De werkelijke valutapositie bedraagt namelijk -6,941 EUR en 13,673 USD.

Ook op uw tablet kunt u uw werkelijke valutaposities bekijken. Klik hiervoor links bovenin op Account 1 zodat het rekeningvenster 2 geopend wordt.

Valuta bekijken op mobiele applicatie 6
1
2
Onderin het rekeningvenster kunt u wederom verschillende tabbladen selecteren. Uw werkelijke valutaposities kunt u bekijken door op het tabblad Mkt. Value 1 te klikken. In eerste instantie ziet u hier de marktwaarde van uw cashposities uitgedrukt in uw basisvaluta 2 . Als u uw marktwaarden in een specifieke valuta wilt bekijken, kunt u op de twee driehoekjes bovenin klikken 3 om van valuta te wisselen.
Valuta bekijken op mobiele applicatie 7
1
2
3

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX