Chat with us, powered by LiveChat

Wat geeft de tabel valuta portefeuille precies weer?

U kunt via het LYNX handelsplatform alle belangrijke waarden van uw rekening bekijken. U doet dit door op de button Rekening te klikken.

rekening

Wanneer u de vijfde tabel Valuta Portefeuille – Fictieve Valuta Posities uitklapt, krijgt u het volgende overzicht:

Fictieve Valuta Posities

LET OP: De gegevens die u in de tabel Valuta Portefeuille – Fictieve Valuta Posities ziet staan, worden alleen gebruikt door valutabeleggers die voor speculatiedoeleinden eenzijdige valutaposities innemen.

Alle andere beleggers dienen de Valuta Portefeuille als ‘fictieve positie te beschouwen. Wij raden u daarom aan om de Valuta Portefeuille onzichtbaar te maken. Dit doet u door op het woord Valuta Portefeuille te klikken, zodat de tabel wordt ingeklapt. U zult de ‘fictieve valutaposities hierdoor niet meer zien in het handelsplatform.

Voor de actieve valutahandelaren staat hieronder uitgelegd wat de kolommen in bovenstaande tabel inhouden:

In het voorbeeld heeft u een positie van 1K in de EUR.JPY. De marktprijs is op dit moment JPY 141.408. De totale marktwaarde voor deze positie is dus JPY 141,408 (1,000 keer JPY 141.408).

In het voorbeeld heeft u een ongerealiseerde winst van JPY 100 op uw USD.JPY positie en een ongerealiseerd verlies van USD -622 op uw EUR.USD positie, JPY -2 op uw EUR.JPY positie en HKD -5 op uw EUR.HKD positie.


Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX