Chat with us, powered by LiveChat

Kolommen toevoegen

U kunt het LYNX handelsplatform geheel naar eigen inzicht inrichten. Eén van de mogelijkheden die u heeft, is de keuze welke koersdata- en orderkolommen u wilt zien in uw handelsplatform. Hieronder wordt uitgelegd hoe u een kolom kunt toevoegen of verwijderen in het LYNX handelsplatform.

Er zijn meerdere mogelijkheden om een kolom toe te voegen of te verwijderen. De snelste manier om een kolom te verwijderen is met uw muis op de kolom te gaan staan die u wilt verwijderen (in onderstaand voorbeeld is dit de kolom Aantal 1) en vervolgens op het rode kruis met Verwijder “Aantal” 2 te klikken. Zie ook onderstaande afbeelding:

Kolommen toevoegen 8.3.1
1
2
3
Een kolom toevoegen gaat op dezelfde manier, alleen kiest u dan voor Insert Column 3 in bovenstaande afbeelding. Vervolgens verschijnt het pop-up scherm in onderstaande afbeelding:
Kolommen toevoegen 8.3.2
4
Hier kunt u selecteren welke kolom u wilt toevoegen 4.

LET OP: er bestaat een verschil tussen koersdata- en orderkolommen. Als u een extra koersdatakolom wilt toevoegen, dan moet u met uw muis op een koersdatakolom gaan staan. Als u een extra orderkolom wilt toevoegen, dan moet u met uw muis op een orderkolom gaan staan.

Een andere manier om kolommen toe te voegen of te verwijderen is door met uw rechter muisknop bovenin op de kolommen headers 5 te klikken en vervolgens voor Weergave aanpassen 6 te kiezen. Zie ook onderstaande afbeelding:

Kolommen toevoegen 8.3.3
5
6
Nadat u op Weergave aanpassen heeft geklikt, verschijnt een nieuw scherm waarin u onder andere koersdata 7 en order 8 kolommen kunt toevoegen of verwijderen.
Kolommen toevoegen 8.3.4
7
8
9
In het vakje onder Beschikbare Kolommen 9 kunt u intypen welke kolom u zoekt.

Als u de gewenste kolom hebt gevonden aan de rechterkant onder Beschikbare Kolommen, klikt u op Voeg Toe 1. De kolom moet nu in de lijst aan de linkerkant onder Toon Kolommen 2 verschijnen. Vervolgens kunt u onderaan op Pas Toe 3 klikken om de wijzigingen toe te passen.

Kolommen toevoegen 8.3.5
1
2
3

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX