Chat with us, powered by LiveChat

Hoe kan ik een order inleggen in het handelsplatform?

Indien u beschikking heeft over realtime koersdata, kunt u een order inleggen door op de laatprijs (voor een kooporder) of de biedprijs (voor een verkooporder) te klikken. Vervolgens verschijnt een orderregel waarin u de gewenste kenmerken van de order kunt instellen. Ziet u ook onderstaande afbeelding:

order inleggen 1
2
1
3
Hieronder treft u een korte omschrijving van de belangrijkste kolommen:

Als u de orderregel naar wens heeft ingevuld, klikt u op de V om de order naar de beurs te versturen 3.

Voordat de order naar de beurs verstuurd wordt, ontvangt u een Order Bevestiging zoals weergegeven in onderstaande afbeelding. Hier vindt u een korte samenvatting van uw order. Daarnaast kunt u direct inzien wat voor invloed uw order heeft op de margin van uw portefeuille. Klik op Verzenden 1 om de order naar de beurs te sturen of op Annuleer 2 om de order te annuleren.

order inleggen 2
1
2
3
LET OP: Het is mogelijk om in te stellen dat bovenstaand orderbevestigingsscherm in het vervolg niet meer weergegeven wordt 3. Indien u dat heeft ingesteld, wordt uw order direct naar de beurs verstuurd wanneer u op de V van verzenden klikt.

Klik hier voor een korte instructievideo over hoe u een order kunt plaatsen via het LYNX Handelsplatform indien u over realtime koersdata beschikt.

Indien u niet over realtime koersdata beschikt van het effect waarvoor u een order wilt plaatsen, verschijnt geen orderregel, maar een orderticket. Dit moet u er bewust van maken dat de koersen die u ziet vertraagd zijn. U kunt het orderticket op dezelfde manier invullen als de orderregel en vervolgens onderaan op Verzenden 1 klikken om de order naar de beurs te versturen. Als u op Accepteren 2 klikt, wordt de orderregel zichtbaar in uw hoofdscherm, net zoals wanneer u over realtime koersdata beschikt. Klikt u op Preview 3 , dan verschijnt het orderbevestigingsscherm dat hierboven reeds besproken is. Tot slot kunt u middels Afwijzen 4 het orderticket sluiten zonder dat er een order verzonden wordt.

1
2
3
4

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX