Chat with us, powered by LiveChat

Handelsplatform Installeren

Op deze pagina ziet u hoe u de TWS kunt downloaden, afhankelijk van uw besturingssysteem.
U leert ook over de verschillende beschikbare handelsschermen, tools en API-downloads die beschikbaar zijn.

Trading Tools

Op het TWS-platform vindt u veel interessante tools zoals Technische Indicatoren, de Optietrader, Risk navigator, Probability Lab en vele andere. Klik hier voor meer informatie over deze tools.

Meestgebruikte TWS Tools

Handelsschermen

Voor TWS zijn er verschillende handelsschermen voor u beschikbaar. U kunt kiezen welke standaardinstellingen voor u het handigst zijn.

API interface

Het handelsplatform Trader Workstation (TWS) biedt verschillende API-oplossingen waarmee handelaren en investeerders hun eigen handelsapplicaties kunnen bouwen. U kunt de geïntegreerde API-interface van het Trader Workstation hier downloaden.

Verschillende Beschikbare Versies

In het geval dat u de versie die geschikt is voor uw besturingssysteem niet in het bovenste gedeelte kunt vinden, vindt u hieronder alle versies die beschikbaar zijn voor TWS. In tegenstelling tot de Offline versie, wordt de Latest versie over het algemeen maandelijks automatisch voorzien van een update.

Veelgestelde Vragen

Als u nog een verouderde versie van het handelsplatform heeft geïnstalleerd kan het voorkomen dat deze niet meer wordt ondersteund. Als u inlogt in uw handelsplatform kunt u hiervan een melding krijgen. Standaard worden uw instellingen op de server opgeslagen waardoor deze instellingen automatisch voor u worden bewaard en opnieuw worden ingeladen in het nieuwe handelsplatform.

Hieronder kunt u de latest versie van het handelsplatform downloaden, indien u de offline versie wenst te downloaden kunt u deze hier vinden.

U kunt op elk moment de instellingen van uw TWS herstellen, klik hier voor meer informatie.

Gebruik het Client Portal (Account Management) om uw account te beheren.

Als u mobiel wilt handelen, download dan onze LYNX Trading-app voor uw smartphone, of gebruik LYNX Basic in uw browser.

Ja, dat kan. Een uitgebreide documentatie vindt u hier: API interface. Beschikbaar voor Java, .NET (C#), C++, Python of DDE.

  1. Open de Terminal (Shell of Console) en navigeer naar de bestandslocatie van het downloadbestand.
    Bij de meeste LINUX-distributies kun je de Terminal openen via CTRL + Alt + T. Voor dit voorbeeld wordt het bestand opgeslagen in de map Downloads. Om toegang te krijgen tot de map Downloads, typt of kopieert u de volgende opdracht:

cd ~/Downloads

  1. Maak het bestand uitvoerbaar door < "chmod u+x" in te voeren voor de bestandsnaam. Typ of kopieer gewoon de volgende code en bevestig met Enter:

Voor LINUX versies (64 bit):

chmod u+x trading-latest-linux-x64.sh

Voor LINUX versies (32 bit):

chmod u+x trading-latest-linux-x86.sh

  1. Voer het bestand uit vanuit de map door "./" toe te voegen aan het begin van de bestandsnaam.
    Voer daarom de volgende opdracht in de Terminal in:

Voor LINUX versies (64 bit):

./trading-latest-linux-x64.sh

Voor LINUX versies (32 bit):

./trading-latest-linux-x86.sh

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX