Chat with us, powered by LiveChat

Voor wie is het LYNX Rendement Fonds geschikt?

Het LYNX Rendement Fonds wordt gezien als een alternatieve belegging of hedgefonds. Het fonds is geschikt voor iedere particuliere belegger die met een gedeelte van zijn vrij beschikbare vermogen een extra beleggingscategorie wilt toevoegen aan zijn beleggingsportefeuille.

Onderstaande quote uit Beleggers Belangen (2016) onderstreept het belang van het toevoegen van een hedgefonds aan uw portefeuille:

“Uit onderzoek blijkt dat bepaalde hedgefondsen uit oogpunt van risico een goede aanvulling op de portefeuille zijn. We denken daarbij concreet aan 20% allocatie in een portefeuille vanaf €100.000.”

Bron: Geels, H. (2016). Drie praktische tips voor beleggen in ‘absolute return’. Beleggers Belangen, 47, p.14-16.

Het LYNX Rendement Fonds is niet voor u geschikt wanneer u deze belegging ziet als een alternatief voor sparen of wanneer u met een vrij beschikbaar vermogen van minder dan €25.000 belegt, aangezien de minimale inleg €5.000 bedraagt en de weging van het LYNX Rendement Fonds binnen uw persoonlijke portefeuille in dat geval meer dan 20% zou bedragen.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX