Chat with us, powered by LiveChat

Worden de kosten automatisch afgeschreven?

Ja en u hoeft hiervoor geen extra buffer aan te houden. De beheerskosten worden dagelijks naar rato automatisch afgeschreven van uw LYNX Vermogensbeheerrekening. Als het systeem waarvoor u zich heeft ingeschreven een transactie uitvoert, worden de transactiekosten direct in rekening gebracht. De prestatievergoeding van 20% op het positief behaalde nettorendement (het bedrag dat overblijft na aftrek van beheers- en transactiekosten) wordt aan het begin van elk kwartaal automatisch afgeschreven van uw rekening. Als u tussentijds besluit te stoppen met het volgen van een systeem, wordt op dat moment, indien sprake is van een positief nettorendement, de prestatievergoeding in rekening gebracht.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX