Chat with us, powered by LiveChat

Binnenkort: Het LYNX Ideeëncentrum

Binnen enkele weken heeft u toegang tot een geheel nieuwe beleggingsomgeving; ‘het LYNX Ideeëncentrum’.

In het LYNX Ideeëncentrum vindt u beleggingsportefeuilles van professionals die met een eigen strategie de beurs betreden. Wekelijks voeren zij transacties uit met als doel een positief rendement te behalen.

Kijk mee over de schouders van de experts.

U heeft toegang tot de transacties en portefeuille van vele beleggingsexperts. Wie u wilt volgen, bepaalt u zelf.

Ervaar bijvoorbeeld hoe beursexpert Bas Snelders met zijn optieconstructies inspeelt op de laatste marktbewegingen of hoe Achim Mautz, schrijver van de nieuwsbrief ‘Breakout Trader’, handelt in verschillende ETF’s. In blogs en video’s geven de experts uitleg over de strategieën achter deze trades.

Bent u overtuigd van een strategie? Met twee klikken op de knop voert u met uw eigen portefeuille exact dezelfde trade uit.

Hoe werkt dit precies?

U kunt ervoor kiezen om een e-mailnotificatie te ontvangen zodra uw favoriete beursexpert een nieuwe transactie heeft uitgevoerd. Hierdoor bent u nooit te laat met het innemen van uw positie.

Bent u het eens met de trade? Klik dan op de order en bepaal of u het eens bent met het orderaantal. Pas dit aantal eventueel aan en bevestig. U heeft de transactie uitgevoerd.

De komende periode worden meerdere nieuwe beursexperts toegevoegd aan het LYNX Ideeëncentrum. Houd onze social media in de gaten voor de laatste updates. Klanten van LYNX ontvangen een mail zodra de lancering plaatsvindt.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX