Chat with us, powered by LiveChat

Rekening Openen

Waarom is kennis en ervaring vereist voor het openen van een LYNX effectenrekening? 

LYNX is dé broker voor de actieve belegger en biedt naast aandelen ook opties, futures en gestructureerde producten aan. Omdat beleggingsproducten complex en ingewikkeld kunnen zijn, vinden wij het belangrijk dat u over de benodigde kennis en ervaring beschikt. Indien u een voorbeeldportefeullle volgt of via een demo-rekening (heeft) belegd, wordt dit ook als ervaring beschouwd. 

Wat is het verschil tussen een cashrekening en een marginrekening?

Het belangrijkste verschil tussen een cash- en marginrekening is dat u met een cashrekening geen gebruik kunt maken van bevoorschotting. Hierdoor kunt u met een cashrekening niet met geleend geld beleggen. Dit betekent onder andere dat u beperkt bent met betrekking tot de producten die u kunt verhandelen en de valutaposities die u kunt aanhouden. Daarnaast dient u rekening te houden met een settlement periode (afwikkeling van een transactie) van twee tot drie handelsdagen. Dit heeft tot gevolg dat u na het sluiten van een positie pas na twee tot drie handelsdagen over het vrijgekomen geld kunt beschikken om hiermee een nieuwe transactie te verrichten.

Wat zijn de minimumeisen voor het openen van een LYNX effectenrekening?

Hier vindt u alle minimumeisen om een rekening te kunnen openen, zoals leeftijd en de minimale storting.

Wat is een bewijs van vestiging?

Voor het openen van een LYNX rekening is een bankafschrift nodig (ter verificatie van uw adres). Deze kunt u opvragen via Internetbankieren. Klik hier voor de juiste instructies per bank.

Rekening openen

Verstandig dat u voor LYNX kiest. Beleggers bij LYNX profiteren namelijk van een groot aantal voordelen. Wij zetten ons in voor de serieuze en actieve belegger die aan de hand van onze dienstverlening tot een optimaal beleggingsresultaat kan komen. Daar tegenover staat dat onze dienstverlening niet voor iedereen geschikt is. Zo verwachten wij dat u, net als wij, beleggen serieus neemt.

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:00 tot 22:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX

Heeft u nog vragen?

U kunt contact met ons opnemen per telefoon, chat of e-mail. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 8:30 tot 18:00 uur. Onze ervaren servicemedewerkers helpen u graag.

Direct contact opnemen

Het team van LYNX
Het team van LYNX